Lunettes de soleil en plastique

Produits 33-64 sur 83

Page
par page
Par ordre décroissant
  • -50%
    LUNETTES DE SOLEIL MONO SINTEC® - TORTUE JAUNE MATE
    Prix Spécial 19,99 € Prix normal 39,99 €
  • -50%
    SPIKE LUNETTES DE SOLEIL - NOIR - LENTILLE SINTEC® ROUGE
    Prix Spécial 24,99 € Prix normal 49,99 €
  • -50%
    SPIKE LUNETTES DE SOLEIL - NOIR/ROUGE - LENTILLE SINTEC® ROUGE
    Prix Spécial 24,99 € Prix normal 49,99 €
  • -50%
    SPIKE LUNETTES DE SOLEIL - GRIS/JAUNE - LENTILLE SINTEC® GRISE
    Prix Spécial 24,99 € Prix normal 49,99 €
  • -50%
    LUNETTES DE SOLEIL PATNEM - MENTHE MATTE
    Prix Spécial 14,99 € Prix normal 29,99 €
  • -50%
    LUNETTES DE SOLEIL BELLE - BLACK TORTOISE
    Prix Spécial 22,49 € Prix normal 44,99 €
  • -50%
    LUNETTES DE SOLEIL RELAIS BORDEAUX
    Prix Spécial 22,49 € Prix normal 44,99 €
  • -50%
    LUNETTES DE SOLEIL SHEFFORD FIT OVER SINTEC® - NOIR
    Prix Spécial 19,99 € Prix normal 39,99 €
  • -50%
    TIOMAN SINTEC® NIGHTVISION
    Prix Spécial 19,99 € Prix normal 39,99 €
  • Produits 33-64 sur 83

    Page
    par page
    Par ordre décroissant

    Wanneer je je gaat oriënteren op zonnebrillen dan kijk je waarschijnlijk vooral naar de kleur, het lenstype en welk model jou goed staat. Maar ook het materiaal van het montuur is een aandachtspunt. Er zijn op dit gebied tegenwoordig volop mogelijkheden, maar als je behoefte hebt aan een degelijk en lichtgewicht montuur dan is een kunststof zonnebril zeker het overwegen waard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem op je gemak een kijkje in het actuele aanbod kunststof zonnebrillen van SINNER en laat je inspireren door de nieuwste modellen!

    Wat zijn de voordelen van een kunststof zonnebril?

    De meeste kunststof zonnebrillen in ons assortiment hebben een montuur dat is vervaardigd uit polycarbonaat. Dit is een thermoplastisch polymeer dat meerdere voordelen biedt, waaronder:

    Duurzaamheid

    Polycarbonaat monturen zijn erg sterk, hebben een hoge slagvastheid en zijn beter bestand tegen impact dan andere soorten kunststof die voor brilmonturen worden gebruikt.

     

    Een licht gewicht

    Kunststof zonnebrillen zijn zeer licht van gewicht. Dat betekent dat je geen druk voelt op de neusbrug of achter je oren, waardoor je verzekerd bent van een optimaal draagcomfort.

     

    Hypoallergene eigenschappen

    Kun je geen metalen zonnebrillen verdragen in verband met overgevoeligheid of misschien zelfs allergische reacties? Dan is een kunststof zonnebril montuur een uitstekend alternatief! Onze kunststof zonnebrillen zijn namelijk hypoallergeen.

     

    Corrosiebestendig

    Metalen monturen kunnen als de beschermende coating beschadigd raakt soms corroderen door het zout in transpiratievocht. Met een zonnebril van kunststof hoef je je hier geen zorgen over te maken.

     

    Veel keuze

    Kunststof zonnebril monturen zijn verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende kleuren en patronen. 

    Kunststof zonnebrillen van SINNER

    SINNER heeft een groot en gevarieerd assortiment met kunststof zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Naast zonnebrillen van kunststof voor dagelijks gebruik vind je in deze categorie ook diverse overzetzonnebrillen, sportbrillen en drijvende zonnebrillen die ideaal zijn voor watersporters. Een aantal van onze kunststof zonnebrilmonturen kan tevens worden uitgevoerd met glazen op sterkte. Bij deze modellen kun je op de productpagina de optie ‘Montuur op sterkte’ of ‘Zonnebril op sterkte’ selecteren. Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kun je het aanbod verfijnen op onder andere lens categorie, lens techniek, kleur en/of prijs. Op die manier kun je snel en gemakkelijk een kunststof zonnebril vinden die in alle opzichten aan je wensen voldoet.

     

    Mocht je op zoek zijn naar een duurzamer alternatief voor kunststof zonnebrillen, kijk dan eens bij onze acetaat zonnebrillen.

     

    Zonnebril kunststof online kopen

    Heb je inmiddels een mooie kunststof zonnebril op het oog? Wacht dan niet langer en bestel dan vandaag nog het model van je keuze online. Je bent bij ons altijd verzekerd van een vlotte levering en een gratis verzending binnen Nederland en België. Bovendien kun je van onze SINNER Free Insurance profiteren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je nieuwe zonnebril met kunststof montuur binnen 14 dagen registreren via de website. Je aankoop is dan een jaar lang verzekerd tegen verlies, diefstal en schade – en dat kost je helemaal niets extra’s!